Muški parfemi uglavnom su upečatljivih, jakih nota, koje odaju muževnost, snagu i karakter muškarca koji ih nosi. Ipak, i među njima postoje mnogobrojne razlike, te ukoliko ne možete da se odlučite koji bi Vam to miris u potpunosti odgovarao, pogledajte predloge koje daje horoskop. Astrologija ima odgovore za sve, pa se tako i muški parfemi mogu podeliti po horoskopskim znakovima

01.04.2021

Muški parfemi uglavnom su upečatljivih, jakih nota, koje odaju muževnost, snagu i karakter muškarca koji ih nosi. Ipak, i među njima postoje mnogobrojne razlike, te ukoliko ne možete da se odlučite koji bi Vam to miris u potpunosti odgovarao, pogledajte predloge koje daje horoskop. Astrologija ima odgovore za sve, pa se tako i muški parfemi mogu podeliti po horoskopskim znakovima. Ovo takođe predstavlja pouzdan predlog za sve one koji biraju poklon za nekog posebnog muškarca u svom životu.  

Zemljani znakovi

Bikovi su stabilne ličnosti, koje vole uživanje, prefinjenost i eleganciju, te su za njih namenjeni muški parfemi čije su cene nešto više od ostalih, raskošnih mirisa i oštrijih nota. Za njih se kao najbolji izdvajaju  The One Gentleman, Boss Bottled Night i Armani Code, jer upravo oni mogu zadovoljiti visoke kriterijume Bikova. Jarci i Device su nešto realističniji i praktičniji, te su najbolji muški parfemi za pripadnike ovih znakova oni marke Boss, koji ističu njihovu klasiku i jednostavnost, kao što su Boss Pure, Boss in Montion White i Fahrenheit Boss Pure, čije mirisne note najviše odgovaraju osobinama muškaraca rođenih u ovim znakovima.

Muški parfemi za vodene znakove

Mističnost, erotičnost i romantika su glavne osobine muškaraca rođenih u znacima Ribe, Raka i Škorpije. Takvi su muški parfemi koje pripadnici ovih znakova obožavaju: odlikuju ih nežne, poletne mirisne note, sa dozom mistike. Cene nisu problem za pripadnike ovih znakova, jer vole da dobro mirišu, i stoga ulažu u zaista skupe bočice različitih mirisa. Muški parfemi poput Aqua Di Gio, Hot Water Man, Cool Water Game, Pour Soir Homme, Black XS For Him, Aqua Pour Homme, Le male, Ambre Sultan, One Milion sigurno će oduševiti pripadnike ovih horoskopskih znakova. 

Vatreni znakovi

Strastveni, aktivni i dominantni u svakom pogledu, pripadnicima Strelca, Lava i Ovna odgovaraju muški parfemi koji prate njihov stil života. Strelcima odgovaraju laganiji, sportski muški parfemi, koji se uklapaju u njihov život u pokretu, kao što su  Light Blue Dolce & Gabbana, Adidas Black i Givenchy Play. Lavovi su uvek dominantni i u centru pažnje, muški parfemi za ovaj znak moraju biti najbolji i najskuplji, a da bi se istakli, ne pitaju za cene, te im odgovaraju Emporio City Glam od Armanija i Beckam Signature Man. Za Ovnove su, pak, mirisi poput Ambre Sultan i One Milion Paco Rabann, jer ističu njihovu muževnost i želju za dominacijom.  

Muški parfemi za vazdušne znakove

Neuhvatljivi i atraktivni, Blizanci, Vage i Vodolije teže estetici u svakom segmentu svog života, pa tako i kada su muški parfemi za pripadnike jačeg pola ovih znakova u pitanju, biraju one koji ističu njihovu prefinjenost. Za Blizance, koji su pritom i avanturistički tipovi, kao stvoreni su Lacoste Challenge, Davidoff Adventure i Lanvine L'Homme Sport, dok Vodolije obožavaju Tokyo by Kenzo i Essential Lacoste. Ovi muški parfemi ističu Vodoliju kao originalnu i kreativnu osobu u društvu, do čega je njima naročito stalo. Vage vole sve što odiše prefinjenošću i romantikom, pa tako i mirise Armani Code-a, The One Gentleman Dolce & Gabbana-e i Boss Bottled Night-a. 

Zakažite pregled