Kafane Beograd nude vrhunski provod uz odličnu domaću muziku

Beograd je postao jedno od omiljenih ljetnih odredišta za osobe koji su u potrazi za najboljim provodima u regiji.

22.07.2022

Kafane Beograd nude vrhunski provod uz odličnu domaću muziku

Beograd je postao jedno od omiljenih ljetnih odredišta za osobe koji su u potrazi za najboljim provodima u regiji.

Ukoliko želite vrhunski provod uz sjajnu muziku onda su beogradske kafane za vas. Naravno tu su i nezaboravni splavovi i beogradski klubovi, ali u ovom tekstu ćemo fokus staviti na Kafane Beograd.

Svakako, ukusi su različiti i subjektivni, no vjerujemo da će vam se sigurno svidjeti kafane u Beogradu koja ćemo vam u tekstu predstaviti, uživajte!

Među najpoznatije se svrstavaju i tradicionalne beogradske kafane, kao i novije kafane u Beogradu, pa izbor odgovara svačijem ukusu.

Bilo da su u pitanju kafane u centru Beograda, novobeogradske i zemunske kafane, ili one u drugim delovima grada, koncept je svuda isti. Svuda se sluša slična muzika, a većinom dominira i enterijer koji je tipičan za beogradske kafane.

Ne zaboravite, kafane su rezervisane za ljubitelje domaće muzike, i u njima ćete čuti tamburaše, stargradske pesme, kao i novije turbo-folk hitove.

Kafane koje se nalaze u Skadarliji poznate su po tamburašima koji će vas uveseljavati tokom večere, i učiniti noć još lepšom. Za klubove – kafane u centru Beograda, kafane na Novom Beogradu i drugim delovima grada karakteristična je modernija muzika.

Uz rezervacije do najluđeg provoda

Ako želite brzu i sigurnu rezervaciju probajte sa rezervacijama koje nudi sajt Beograd Noću, inače najpopularniji sajt za noćni provod i turizam u Beogradu i Srbiji, jer uz njihovu pomoć do najboljeg kluba u Beogradu vas deli samo nekoliko klikova, ili jedan poziv telefonom!

Rezervacije možete izvršiti putem korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na sajtu beogradnocu.com ili putem aplikacije.

Kafane u Beogradu TOP 10, najbolji provod, odlična hrana i piće

#10 Kafana Narodna priča

Kafana Narodna priča je ugostiteljski objekat skrojen po meri istinskih boema. Smešten na Zvezdani ovaj lokal okuplja sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda, ali i neke od najpoznatijih izvođača na našim prostorima, koji su zaduženi za kreiranje večeri za pamćenje.

Kako biste i sami uverili u provod koji vas ovde očekuje predlažemo vam da posetite Narodnu priču utorkom ili četvrtkom kada se ovde organizuju svirke, i kreirajte nezaboravne uspomene iz ove kafane.

Kafana Narodna priča poseduje kapacitet za 250 ljudi, a s obzirom na to da se ovde žurke organizuju dva puta nedeljno rezervacije su obavezne.

Radno vreme kafana u Beogradu je približno od 22h do 03h iza ponoći. Kada je u pitanju Beograd kafana vam je dostupna svakog dana u nedelji. Na vama je da izaberete izvođača ili bend kojeg to veče želite da slušate.

#9 Kafana Pavle Korčagin

Kafana Korcagin spada u starije kafane nove generacije. Otvorena je pre više od jedne decenije i sve vreme je sinonim najboljeg kafanskog provoda u Beogradu.

Ovde je uvek velika gužva, zato je zakazivanje neophodno i do par dana unapred. Ne samo da je nama na listi omiljenih, već i ovaj objekat kafana Pavle Korčagin Beograd izdvaja kao jednu od omiljenih znamenitosti grada.

U ovom popularnom mestu pored pića možete uživati i u hrani. Kafana Korčagin je kafana u Beogradu gde uvek može lepo i da se zamezi i pojede.

#8 Kafana Tarapana

Kafana Tarapana predstavlja pravi sinonim za kafanski provod u Beogradu, a ujedno je ovo jedno od omiljenih mesta za noćni izlazak u prestonici.

Tarapana kafana se nalazi u centru grada, a koncipirana je tako da predstavlja savršenu kombinaciju kafane i kluba, te je pogodna za izlazak ljubitelja provoda svih generacija i preferencija.

Jedan od mnogih razloga zbog čega je Tarapana veoma brzo postala jedno od najomiljenijih mesta za izlazak među mlađom populacijom jeste vrhunski provod, sjajna atmosfera i predivni ambijent.

U kafani Tarapana Beograd gostuju samo najveća imena sa domaće muzičke scene, pa je samim tim vrhunski provod nezaobilazan svaki put kada se nađete u ovoj popularnoj beogradskoj kafani.

#7 Kafana Dionis

Kafana Dionis nalazi se na Zvezdari, u ulici Milana Rakića 131. Kafana Dionis je ekskluzivni lokal i mesto za sve one koji žele da uživaju u najvećim hitovima ciganske i narodne muzike.

Provedite nezaboravne trenutke u kafani Dionis, pobegnite od svakodnevice i odmorite dušu a menadžment kafane će se potruditi da vam ugodi na sve moguće načine. Najpovoljnije cene pića i najbolja muziku za sva vaša čula se podrazumeva.

#6 Kafana Jedno mesto

Kafana Jedno mesto je smeštena u samom centru Beograda, i predstavlja pravo mesto za moderne boeme koji traže mesto sa dobrom muzikom, pristupačnim cenama i, što je najvažnije, kafanu sa dušom!

Uz bogat izbor domaćih i stranih vina, piva, rakija i žestokih pića koji zadovoljavaju goste različitih ukusa, provod je nezaobilazan. Međutim, veliki izbor pića nije jedina prednost ovog lokala. Kada je u pitanju kafana Jedno mesto cenovnik je izuzetno pristupačan, prilagođen svima koji žele da se ovde provedu.

#5 Kafana Naša priča

Kafana Naša Priča nalazi se u samom centru grada, u ulici Ilije Garašanina broj 26. Pravo je mesto za sve ljubitelje dobrog provoda koji cene dobru pesmu i vrhunski ambijent.

Izuzetno interesantan muzički repertoar, uvek kvalitetna muzika i neverovatno raspoloženje čini kafanu Naša Priča jednom od najtraženijih mesta ovakvog tipa u Beogradu.

Muzika je žanrovski orijentisana ka popu i folku, ali u zavisnosti od raspoloženja gostiju, kojima se muzika prilagođava, može se čuti svašta.

#4 Kafana Bajka

Kafana Bajka na Košutnjaku je već više od jedne decenije unazad mesto okupljanja pravih ljubitelja kafane.

Ovo je kafana sa tradicijom, poznata po vrhunskoj usluzi, a specifična atmosfera je upravo ono što kafanu Bajka izdvaja u bogatoj ponudi Beograda.

Ovde nastupaju najbolji bendovi i poznati izvođači, ponuda pića je velika, a cene su pristupačne. Ovo je mesto na kome ćete videti sve generacije ljubitelja kafane, najsređenije devojke, ali i one kojima je bitan samo dobar provod i koji dolaze opušteno obučeni. 

#3 Kafana Ona moja

Kafana Ona moja smeštena na Vračaru i predstavlja idealno mesto za sve one koji istinski vole samu instituciju kafane i cene njene tradicionalne vrednosti, ali istovremeno traže i neponovljiv noćni provod u Beogradu.

Kafana Ona moja se izdvaja od drugih tradicijom pristupačnih cena gde ne morate potrošiti čitavo bogatstvo da biste se dobro proveli. Pa kada je reč o kafani kao što je kafana Ona moja cenovnik je prilagođen svačijem džepu. Čitav lokal odiše neverovatno prijatnom atmosferom koju svaki posetilac primeti i to je jedan od razloga zbog čega se gosti neprekidno vraćaju u ovaj ambijent.

#2 Kafana Sipaj ne pitaj

Kafana Sipaj ne pitaj je zasigurno jedna od najpopularnijih beogradskih kafana, a svi oni koji su je jednom posetili ovo mesto mogu da posvedoče da se takav provod retko gde može sresti.

Svako ko dođe u kafanu Sipaj ne pitaj ovde može da očekuje vrhunski provod, odličnu ponudu pića, ali i sjajnu gradsku ekipu koja se ovde okuplja i do zore uživa u svim čarima ove popularne beogradske kafane.

Ono što kafanu Sipaj ne pitaj čini jednom od najposećenijih u Beogradu svakako je moderno uređen enterijer, kao i vrhunski muzički izvođači.

#1 Gradska kafana

Gradska kafana je pravo boemsko mesto veselog duha i pruža jedinstven provod i zaista izvanredan muzički program, u kome različiti profili ljudi mogu da uživaju.

S obzirom na posećenost kafane i veliko interesovanje koje vlada za nju, Gradska kafana rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Gradskoj kafani.

Velika prednost je i što je Gradska kafana cenovnik prilagođen svačijem džepu, a izbor pića je veliki. Cene u kafani su i više nego prihvatljive i zbog toga možete opuštenije da se zabavite.

Gradska kafana je poznata i po gostovanjima brojnih zvezda sa folk scene zbog kojih je lokal uvek tražen. Ovde vas uvek očekuje moderni kafanski ambijent uz živu muziku do jutra.

Zakažite pregled