Adaptacija poslovnih i stambenih jedinica prilično je skupa investicija. Koliko god planirali potrošiti na preuređenje prostora, uvijek se javljaju nepredviđeni problemi koji utječu na proračun. Planirajući ovaj nimalo lak posao, svi želimo proći što jeftinije, ali, ako je moguće, i kvalitetno.

24.12.2021


Ugradnja nove stolarije jedna je od većih investicija pri kojoj pazimo na njenu estetiku, energetsku učinkovitost, kvalitetu i pristupačnu cijenu. Kako je moderna tehnologija izrade prozora i vrata napredovala, pvc stolarija se pokazala kao odlično rješenje, koje štedi novac i ima brojne prednosti.

Dobre strane pvc stolarije

Svatko od nas nastoji izabrati samo najbolje za sebe. No, pri odabiru moramo obratiti pozornost na određene čimbenike bez kojih ne možemo. PVC stolarija postala je jedini izbor sve većeg broja ljudi, upravo zbog svojih pozitivnih strana:

Estetika i izgled stolarije - vrlo lijepo uklapanje PVC stolarije, u kombinaciji s modernim dizajnom prozora i vrata, učinit će vaš prostor vrlo luksuznim, kako izvana tako i iznutra. PVC stolarija vrlo prirodno pristaje uz svaku fasadu, a odabirom boje stolarije dojam će biti još potpuniji. Bijela je najčešća boja i najlakše se uklapa. Osim toga, možete birati između široke palete boja, čak i boja drveta. Još jedna velika prednost je što ne morate bojati ili premazati PVC stolariju zaštitom, što vam opet štedi vrijeme i novac.

 Velika ušteda u toplinskoj energiji – jeste li znali da ugradnjom nove stolarije možete uštedjeti i do 40% energije, a uštedjet ćete i na računima za struju. PVC stolarija dobro brtvi i otporna je na sve vremenske uvjete. Profili su izrađeni od posebne vrste plastike koja se lako postavlja i postavlja po mjeri.

Izuzetna zvučna izolacija - dobro prianjanje PVC stolarije nudi izvrsnu zvučnu izolaciju, posebno ako su vaši prozori ili vrata okrenuti prema ulici s čestim prometom.

Izvrsni toplinski izolatori tijekom ljeta - kako PVC stolarija štedi toplinsku energiju tijekom zime, tako ljeti djeluje kao izvrsna izolacija protiv zagrijavanja vašeg doma.

Povoljne cijene - PVC stolarija je ekonomičnija od ostalih vrsta stolarije. Rezervni dijelovi su također lako dostupni, pa ako dođe do kvara, to neće opteretiti vaš budžet. Jamstvo na PVC stolariju je deset godina, što daje dodatnu ekonomsku sigurnost.

Vrlo je važna i kvalitetna ugradnja PVC stolarije pa se radi uglavnom prema preporuci. Po profesionalnom pristupu poslovanju i kvaliteti svojih proizvoda ističe se tvrtka Beocentar PVC koja već dugi niz godina pruža usluge izrade i 

ugradnje PVC stolarije. Više o PVC stolariji i njihovoj cijeni pogledajte na sljedećoj poveznici- https://www.beopvc.rs/pvc-stolarija.html


Održavanje PVC stolarije

PVC stolarija je vrlo jednostavna za održavanje. Glatke površine profila omogućuju jednostavno čišćenje svih vrsta prljavštine, uz pomoć čarobne krpe i sredstva za čišćenje. Preporuča se ne koristiti previše agresivna sredstva u obliku kiselina, koja nisu namijenjena njihovom čišćenju. Umjesto toga, koristite tekućine namijenjene održavanju staklenih površina ili mlaku vodu sa sapunom.

Pozitivna strana PVC stolarije je što neće izgubiti sjaj, a nakon čišćenja Vaši prozori i vrata uvijek će izgledati kao nova.


Zakažite pregled